Våra medarbetare

 

personal_joe

Joakim, eller Joe som han kallas, är företagets grundare. Han har ett stort intresse i vintageprylar och har en stor samling återanvända inredningsdetaljer både i sitt hus och i sitt älskade garage. När du besöker hans kontor kan du även där se några exemplar. På JOMA Reklam jobbar han med skylttillverkning, print, dekor och design av dessa produkter.

personal_marie

Marie är den som håller ställningarna inne på JOMA medan pojkarna jobbar ute i monteringshallen. Hon har ansvar för tryck och brodyr på textil, försäljning av arbetskläder, mindre trycksaker samt företagsgåvor. Marie har varit med från företagets början och har en fin känsla inom sitt arbetsområde från design till färdig produkt.

personal_william

William är en person med ett bra öga för design och perspektiv. Honom hittar du antingen i monteringshallen med Joe eller framför sin ritplatta. På JOMA Reklam jobbar även han med skylttillverkning, print, dekor och design av dessa produkter. Utöver ett starkt intresse för bilar, inredning och motivlack har han även en blyg fallenhet för att spela bas.

IMG_0545

Anna är JOMA reklams nyaste förvärv. Anna har hand om kläder, tryck, brodyr, profil presentreklam tillsammans med mej (Marie) ni når Anna på tele nr. 073-344 18 76

 

 

agnes

Agnes är JOMA Reklams vakthund. Hennes favoritsysselsättning är att antingen ligga i någon av sina hundbäddar eller spana på fotgängare uppe från köksfönstret. Det kan hända att hon skäller på dig, men oroa dig inte, det går över ganska snabbt. Hon är jättesnäll och jätteliten.